Viewing ‘Dessert & Such – Banoffee Tart’ Category

UNTUK MAJLIS

image

Tempahan dari Puan Razliah pada 12/3/2016. Terima kasih puan yang dah dua kali order berkoyan2.. ✌✌✌ ;););)

👉 2 set 12″ @ 50pcs Walnut Fudgy Brownies with Salted Caramel Drizzle

👉 4 set @ 100pcs S Size Vanilla Cupcakes with Buttercream

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

BANOFFEE TART

image

BANOFFEE TART!
yay!!! Esok ada jualan fast sale ni juga.. tart dgn pisang + hazelnut choc + toffee caramel + krim …  gandingan yg memang tango! nak booking utk pickup esok bole whatsapp Ellie ya 0194774566. Tiada penghantaran yaaa..

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KELAS BANOFFEE TART

image

Assalammualaikum,
Jemputan kelas BANOFFEE TART! Tartlet yg awesome dgn toffee caramel yg mudah di buat dan nyummy (buat mkn ngn roti or biskut cracker pun syok). Digandingkan dgn hazelnut choc paste dan pisang serta cream yg lembut dan rasa yg special. Yg pernah merasa, tau kan rasanya yg syok2 tu… :):):) okai, ni kelas terakhir ya. Lepas ni takde lg kelas single mingle ni. Banoffee tart ada dlm module variety tartlet sahaja iaitu tart shell, fruit tart, cheese tart, nuttu fruity choc tart & banoffee tart.

So pada yg nak belajar banoffee tart aje, meh grab peluang terakhir ni.

KELAS BANOFFEE TART
Tarikh: 8 Nov 2015
Masa: 10.00am – 11.30am
Fees: RM70
** guna ready made tart shell. Resipi tart shell diberikan percuma

Cara daftar: SMS/WhatsApp ke 0194774566: NAMA/BANOFFEE/8 NOV

** war2kan pd kawan2 lain ✌:)

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

BANOFFEE TART

image

Malam ni iols dinner BANOFFEE TART jerrr… nama panjangnya, BANANA TOFFEE TART.. kenyang okkk!

Nak join kelas?

KELAS BANOFFEE TART
(Guna ready made tart shell)
Tarikh: 14 OCT 2015 (Rabu – Cuti Awal Muharam)
Masa: 2pm – 3.30pm
Fees: RM80 (Alumni: RM70)

Cara daftar: SMS/WhatsApp ke 0194774566: NAMA/BANOFFEE/14 OCT

Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi

CHOC BANANA PEANUT BUTTER TART

image

Making Choc Banana Peanut Butter Tart ~ kita guna Le Bourne hazelnut choc yg semestinya lebih umpphh dari Nutella… nak order? Nak.. nak…. 😄😄😄

Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi

BANOFFEE TART

image

Inilah rupanya si kiut, BANOFFEE TART 😄😄😄 100pcs siap tempahan customer..

Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi