Viewing ‘Dessert & Such – Cheese Tart’ Category

STRAWBERRY CHEESE TART

Yang kurik itu kundi, yang merah itu saga… tapi yang merah ni strawberry cheese tart peknen 3 bulan moncitnya 😄😄😄
Alhamdullilah 150pcs cheese tart awal pagi lom nak berapa cerah customer mai pickup. Sikit punya lawa harum customer tu.. mesti ada kenduri ni.. ❤❤❤ TQ customer ✌✌✌

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)

BLUEBERRY CHEESE TART

BLUEBERRY CHEESE TART.. Montoks takat peknen 4 bulan jer 😄😄😄 ❤❤❤

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)

BLUEBERRY CHEESE TART

BLUEBERRY CHEESE TART
Takde la obes sangat. Sedang2 secukup nganga mulut nak ngap je 😄😄😄 antara yg banyak cust order. Makin banyak time ramadhan dan raya

KELAS VARIETY TARTLETS
Tarikh: 9 APRIL 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 2.00pm
Yuran: RM200 (Ex-student RM180)

VARIETY TARTLET
1. Tart shell
2. Cheese tart
3. Fruit tart
4. Nutty fruity choc tart
5. Banoffee Tart

Cara Daftar SMS/WhatsApp ke 0194774566:

***TIADA KELAS PJJ***
Jadual kelas, klik website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

#share #tag #kasitaukawankawan

CHEESE TART

Saya masih mengekalkan cheese tart montok. Maaf ye.. saya tak pandai dan tak gemar nak wat cheese tart buncit dgn mcm2 corak ala hipster tu. Faktor usia kot… ehehehehehhe…

CHEESE TART


Subuh hari kerjakan 500pcs strawberry cheese tart. ✌✌✌ 😉😉😉

CHEESE TART & BROWNIES


Dijemput awal pagi, Blueberry Cheese Tart Comel & “Tak kedekut” Almond Fudgy Brownnies … ✌✌✌ 😄😄😄

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

CHEESE TART


BLUEBERRY CHEESE TART CUMIL..
selain dari adunan cheese yg cukup cantik, cara piping juga mainkan peranan. Oven pula tak perlu terlalu panas sekadar 110-120’c cukup dah.. cheese tart versi saya takde lah montok muncit.. sekadar comel2 jer.. ✌✌✌ 😄😄😄

BLUEBERRY CHEESE TART


Blueberry Cheese Tart
Takde la montok menggunung
Cukup sekadar cumil lote jer.. 😄😄😄

CHEESE TART


Best kan macam cheese tart? Lagi best buat sendiri… sambil2 jana income ✌✌✌ 😉😉😉

KELAS VARIETY TARTLETS
Tarikh: 24 SEPT 2016 (SABTU)
Masa: 9.00am – 1.00pm
Yuran: RM200

1. Tart shell
2. Cheese tart
3. Fruit tart
4. Nutty fruity choc tart
5. Banoffee Tart

Cara Daftar SMS/WhatsApp ke 0194774566:

MIX TARTLET

Harini ada customer order mix tartlet: blueberry cheese tart & fruit tart… terima kasih puan rabiatul 😉😉😉 

Nak order mcm ni bole aje.. min 2 box aje. Bole ajak kengkawan share kan..