Viewing ‘Cake – Large Rectangle’ Category

KEK HARI GURU

CHALK BOARD CAKE lagi… terinspirasi dengan kek hari guru #SEMESTI, kali ni sekolah lain pula.. hari tu lebih 35kg. Yang ni comel skit, tapi berat menjangkau 10kg juga weiii… 😗😗😗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

CHALK BOARD CAKE

Kerana tertawan dengan kek ni, InsyaAllah minggu depan sebiji lagi kek begini untuk sambutan hari guru sekolah lain pula..

#throwback
CHALK BOARD CAKE untuk SM Sains Teluk Intan bersempena sambutan Hari Guru pada 16 MEI 2017
36inci X 24inci
Moist choc cake + choc filling + buttercream + custom edible image
Weight 35kg++

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)

MOIST RED VELVET CAKE

Tempahan last minute hari tu. Kebetulan slot masih kosong dan customer pun sangat mudah berurusan..ringkas, padat dan cepat.

20″ x 10″ Moist Red Velvet Cake with Cream Cheese & Custom Edible Image. Berat kek 7kg lebih juga ni…

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)

BIG CELEBRATION CAKE


Sangat mudah deal dengan customer ni. Very fast n efficient! Pickup pun tepat2 masa.. terima kasih memudahkan urusniaga ni 😉😉😉

14″ x 9″ rectangle
Choc Sponge Cake
Fresh Fruit Filling
Soft Buttercream
Custom Edible Image
Flowery Decorations

KEK UNTUK SAMBUTAN TAHUN BARU 2017


2017 bakal menjelang..
3 biji 12″ Choc Sponge Cake + Fruit Filling + Fresh Cream for Celcom

KEK DENGAN FILLING BUAH-BUAHAN


Dari 5am sampai laaa ni hakak bekerja lagi ni haa.. nak tercabut kepala lutut haaa… sapa lagi yg dah kerja lebih 12 jam arini? Sep sikit…

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KEK TEMA DIDI & FRIENDS

14″x9″ rectangle
Vanilla Sponge cake + choc ganache filling + buttercream + fresh strawberry
Edible img: didi & friends & baby boy

LARGE RECTANGLE CAKE


Rectangle 8″ x 16″ x 5″
Choc Sponge Cake + Choc Filling + Buttercream + Edible Image

Kek ni tinggi tauuu… ada 3 layer cake + 2 layer filling

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

ALHAMDULLILAH

image

Minggu ni tak dapat amik banyak order. 3-4 orang punya order je.. tapi kalo sorg dah order sampai 200pcs cupcakes.. sebiji kek bagak.. sebiji kek lukih2.. mmg 9-10 jam la hakak dok kat dapo… apa pun happy dpt buat semua ni! TQ semua!!! 😄😄😄

Tempahan dibuka semula bermula 17 Mei yaa.. hakak coti 6hb – 16hb Mei taauuu…

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

BIRTHDAY CAKE FOR SIBLINGS

image

#lamatakupdate

Tempahan dari Puan Teh Norfadilla ~ 23 Ogos 2015

8″ x 16″ vanilla sponge cake + strawberry filling + fresh cream frosting + Custom edible image

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.