Viewing ‘Dessert & Such – Choc Eclair’ Category

KELAS CREAM PUFF & CHOC ECLAIRS ~ 29 APRIL 2018

CYMERA_20180502_063337
#throwback
Kelas Cream Puff & Choc Eclair ~ 29 April 2018

Dapat hasilkan cream puff & choc eclair yg gebu, montok dan 2 jenis filling yang nyummy! Takde lagi bau dan rasa telur mcm kebanyakkannya. Rata2 yg join ni penah dah buat. Tapi tak jadi naik gebu dan bau wangi macam ni katanya 😍😋😍

Utk Ramadhan nanti kita ada kelas pakej termasuk lah cream puff dan eclair ni ya.. menabung la dulu. Berbaloi-baloi nanti 😍😋😍

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)

CHOC ECLAIRS

CHOC ECLAIRS
Choc topping + choc creamy filling
Ngaum uols! 😋😋😋

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang) CYMERA_20180212_084012

KELAS CREAM PUFF & CHOC ECLAIRS

Kelas cream puff & choc eclair ~ 9/9/2017
Harini kelas convert jadi personal class. Dari 5 org yg daftar, hanya seorang yg turn up. Takpe lah takat ni rezeki saya 😀 terima kasih kak zainah.. semoga dimurahkan rezeki dan berjumpa lagi ❤❤❤

Next class? Taktau bila.. merajuk laahh 😅😅

CHOC ECLAIRS

CHOC ECLAIR WITH VANILLA CREAMY CUSTARD… satu lagi customer order utk Iftar nanti. Lama betul tak buat.. best pula 😅😅😅

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

CREAM PUFF & CHOC ECLAIR

KELAS CREAM PUFF & CHOC ECLAIR ~ 20/5/2017
Berdua aje arini. Alhamdullilah bukan main montok gebu hasilnya harini. Yg sorg tu kata mmg dah biasa buat cream puff tp kdg menjadi kdg leper tak dpt gebu cmni. Krim pula pakai telur aje. Yg ni vanilla creamy custard memanggg ohsem! Bulan pose ni nak berjual buat pack kecik2 katanya. InsyaAllah org terliur tgk tu… 😗😗😗

Jadual kelas, klik website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

CHOC ECLAIRS

CHOC ECLAIRS
Mengancam berdengung kalo ada kat meja buffet kan? 👍👍👍😘😘😘

KELAS CREAM PUFF + CHOC ECLAIR + HOKKAIDO CUPCAKES
Tarikh: 5 FEBRUARY 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 2.30pm
Yuran: RM200 (jimat RM80)

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 NAMA/PUFFHOKKAIDO/5 FEB

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

CHOC ECLAIR


Montok comel aje Choc Eclair ni kan. Dengan 2 pilihan filling, Vanilla creamy custard atau Vanilla deluxe custard. Dua2 pun sedap. Lagi2 makan sejuk2.. adoi! 👍👍👍😘😘😘

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

WIP CHOC ECLAIR


#cymera

CHOC ECLAIRS

CHOC ECLAIRS

image

Making Choc Eclairs di subuh hari… hari ni apa yg special untuk diri uols? Anniversary ke? Birthday ke? Bawak kete baru ke? ;););)

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.