Viewing ‘Cake – Edible Image’ Category

KEK TEMA TOBOT

MENSYUKURI NIKMAT DARI-NYA
Bila dikurniakan lebihan rezeki, sebenarnya lebihan tu ada hak orang lain juga. Jika kita lihat orang tu bertuah, jangan kita ingat seluruh kehidupan dia indah2 belaka.. setiap manusia ada senang susah mereka.

**jangan minta hakak kek tobot ye.. minta kek dgn gambar tobot, InsyaAllah hakak bole buat :p

KEK TEMA PDMASK

KEK TEMA PDMASK
First time customer order kek ni, hati terdetik wahhh kartun baru. Comel lak tu..! Masa tgh nak.order edible image, anak jerit “pdmask owelette” eh!!! Dia lagi tau dari kita!!!!

8″ round moist choc cake + choc filling + fresh cream + custom Edible Image (berat kek 1.5kg++)

KEK TEMA PORORO

“Akak, tepi2 kek nak bulat2 je ye…”
“Baikkkkk”

8″ round moist choc cake + choc filling + fresh cream + custom edible image
Berat kek ni lebih 1.5kg taauuu..

KEK TEMA ULTRAMAN


“Saya nak kek otomen”
“Saya tak jual kek otomen.. kek yg ada gambar otomen InsyaAllah saya bole buat… 😄😄😄 ”

Toksah lah minta hakak kek pelik2. Kek otomen, kek didi, kek pojen… minta laa kek butter, kek span, kek choc moist… haaaa gitu… 😄😄😄

Yang beraksi dalam post pagi ni ialah kek
Saiz 8″ round red velvet cake with cream cheese + Custom Edible image Ultraman
Berat kek ni dekat 2kg

✌✌✌

BIG CELEBRATION CAKE


Sangat mudah deal dengan customer ni. Very fast n efficient! Pickup pun tepat2 masa.. terima kasih memudahkan urusniaga ni 😉😉😉

14″ x 9″ rectangle
Choc Sponge Cake
Fresh Fruit Filling
Soft Buttercream
Custom Edible Image
Flowery Decorations

KEK TEMA DIDI & FRIENDS

Ramai peminat didi ni yaaa..Untuk deko begini, boleh pilih apa juga jenis kek dan filling, utk salut dan deko sebaiknya guna buttercream utk warna yg lebih cantik dan sharp

KEK COKLAT UNTUK HARI JADI

Suka coklat.. tak berapa suka krim.Moist Choc Cake + Choc Ganache Filling & Frosting + Bunga2 Buttercream


KEK TEMA HOT WHEELS


Hati panas…
Masa minta baik2, kita bagi pun baik2. Bila sampai masa utk pulangkan, sepi. Berkali2 tanya, sepi juga, bunyi cengkerik pun takde. Bila kita gasak sikit, kita pula disekolahkan minta sabar. Sabar tu bole, tapi kene la berbunyi baik2 sikit bila kita dah tanya kan.. mudah je kot sebenarnya. Jangan di sagat hati ni, nanti terguris kepercayaan..

Okai.. abis dah ngomel…

Ni kek bulan September aritu
8″ Rainbow Butter Cake with Fresh Cream & Edible Image. Berat kek dalam 2.5kg juga laa..

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KEK HARI JADI


Kek hari jadi untuk si jelita.

8″ round super moist red velver cake

KEK TEMA BOBOIBOY


Bila ada yg tunjuk gambar kek dan tanya harga, sebenarnya harga kek ni berbeza2 tgk juga kek apa didalamnya, walaupun deko yg sama 😉😉😉

8″ round sponge choc + choc filling + fresh cream + Edible image

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.