Viewing ‘Cake – Edible Image’ Category

KEK TEMA SOFIA THE FIRST


Di salut dgn fresh cream, lemak manis lembut macam eskrem

KEK TEMA FROZEN

KEK TEMA SOFIA THE FIRST

CAKE FOR BIRTHDAY GIRL


😉😉😉

***takde idea nak type apa.. tgh usaha nak up gambar dr April.. huhuhuh

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KEK TEMA DORA


#cymera

ANNA – FROZEN THEME CAKE


Eh! Apa ke nama budak gegirl ni? 😄😄😄

BANANA CHOC FUDGE CAKE


Making Banana Choc Fudge Cake… cream tu guna Le Bourne Hazelnut Choc Paste & Le Bourne Cocoa Powder.. berkawan pula dgn Premium Vanilla Essence Chef Amer… Marvelous!!!

RAINBOW CAKE & EDIBLE IMAGE


Gambar kat atas kek tu kita panggil edible image. Dibuat dari kertas gula dan food colouring, selamat dimakan tau.. utk para pembuat kek, tips guna edible image ni:
👉 simpan edible img dlm chiller jika belum digunakan. Gambar akan kekal cantik walaupun lbh 3 bulan.
👉 sapukan coklat putih yg dah dicairkan di belakang edible img dan biarkan kering
👉 tempek atas kek yg dah siap disalut.

Saya hanya order kat
Order form: http://www.edibleprint.com.my
Facebook: Mohamad Nazri
Contact: 0192114472 (Arie)
*** nak order memang WAJIB isi form. Saya yang dok sebumbung pun isi form tau.. tak isi tak dpt… 😄😄😄

KEK TEMA ULTRAMAN


Pasaipa bebudak yg boboi suka betul ngan otomen? Pulak tu kenal aje mana mebius mana gaia mana ntah mende lagi… nama2 menteri tak plak diingatnya.. tapi ishami kata, pasal menteri selalu tukar2 😄😄😄

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

FROZEN & DISNEY PRINCESS THEME CAKE


#cymera