Viewing ‘Cake – Edible Image’ Category

KEK TEMA DIDI & FRIENDS

Ramai peminat didi ni yaaa..Untuk deko begini, boleh pilih apa juga jenis kek dan filling, utk salut dan deko sebaiknya guna buttercream utk warna yg lebih cantik dan sharp

KEK COKLAT UNTUK HARI JADI

Suka coklat.. tak berapa suka krim.Moist Choc Cake + Choc Ganache Filling & Frosting + Bunga2 Buttercream


KEK TEMA HOT WHEELS


Hati panas…
Masa minta baik2, kita bagi pun baik2. Bila sampai masa utk pulangkan, sepi. Berkali2 tanya, sepi juga, bunyi cengkerik pun takde. Bila kita gasak sikit, kita pula disekolahkan minta sabar. Sabar tu bole, tapi kene la berbunyi baik2 sikit bila kita dah tanya kan.. mudah je kot sebenarnya. Jangan di sagat hati ni, nanti terguris kepercayaan..

Okai.. abis dah ngomel…

Ni kek bulan September aritu
8″ Rainbow Butter Cake with Fresh Cream & Edible Image. Berat kek dalam 2.5kg juga laa..

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KEK HARI JADI


Kek hari jadi untuk si jelita.

8″ round super moist red velver cake

KEK TEMA BOBOIBOY


Bila ada yg tunjuk gambar kek dan tanya harga, sebenarnya harga kek ni berbeza2 tgk juga kek apa didalamnya, walaupun deko yg sama 😉😉😉

8″ round sponge choc + choc filling + fresh cream + Edible image

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

MELTY CHEESE CHOC CAKE


9″ Melty cheese choc cake + fresh strawberry + choc candy

KEK DENGAN EDIBLE IMAGE


Dua biji kek aje subuh ni.. mcm kembar jer. Customer ni grab promo october, RM70 aje sebiji. 😉😉😉 ✌✌✌

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KEK TEMA BOBOIBOY


Silih berganti… kek tema Boboiboy dan Tobot.. kita suka deko simple2 mcm ni nampak clean.. asalkan gambar edible tu cantik menawan. Kita order kat www.edibleprint.com.my

8″ round moist choc cake + cream cheese filling & frosting + Edible image

KEK TEMA TOBOT


Kek tema Tobot lagi… nanti nak pi tgk kat Astro, camne Tobot ni beraksi… 😉😉😉

8″ square Choc Sponge Cake + Choc Filling + Buttercream + Edible img

KEK TEMA BOBOIBOY


Another pilihan customer yang takkan surut2 permintaannya, Boboiboy…

12″ Square moist choc cake + Strawberry filling + Cream cheese frosting + Edible img