Viewing ‘Cake – Edible Image’ Category

KEK HARI JADI


Kek hari jadi untuk si jelita.

8″ round super moist red velver cake

KEK TEMA BOBOIBOY


Bila ada yg tunjuk gambar kek dan tanya harga, sebenarnya harga kek ni berbeza2 tgk juga kek apa didalamnya, walaupun deko yg sama 😉😉😉

8″ round sponge choc + choc filling + fresh cream + Edible image

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

MELTY CHEESE CHOC CAKE


9″ Melty cheese choc cake + fresh strawberry + choc candy

KEK DENGAN EDIBLE IMAGE


Dua biji kek aje subuh ni.. mcm kembar jer. Customer ni grab promo october, RM70 aje sebiji. 😉😉😉 ✌✌✌

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KEK TEMA BOBOIBOY


Silih berganti… kek tema Boboiboy dan Tobot.. kita suka deko simple2 mcm ni nampak clean.. asalkan gambar edible tu cantik menawan. Kita order kat www.edibleprint.com.my

8″ round moist choc cake + cream cheese filling & frosting + Edible image

KEK TEMA TOBOT


Kek tema Tobot lagi… nanti nak pi tgk kat Astro, camne Tobot ni beraksi… 😉😉😉

8″ square Choc Sponge Cake + Choc Filling + Buttercream + Edible img

KEK TEMA BOBOIBOY


Another pilihan customer yang takkan surut2 permintaannya, Boboiboy…

12″ Square moist choc cake + Strawberry filling + Cream cheese frosting + Edible img

KEK TEMA BOBOIBOY

Permintaan Kek Rainbow tak surut2. Seronok potong kek, tengok warna2 bright gitu kan. Saya hanya buat 6 warna aje.. kurang sifat la skit rainbow nya 😉😉😉 itu pun guna 6 loyang, 6 bowl & 6 sudu utk mix colour. Belum lg perkakas yg lain. Pendek kata, buat rainbow cake ni konpem penuh lah sinki 😄😄😄
8″ round rainbow cake + choc filling + buttercream + Edible img

KEK TEMA TOBOT

Kek yg ni agak besar dan tinggi
Saiz 10″ choc sponge cake. Ntah napa gebu over2 pula kali ni, maka extra tinggi sampai tak bole tutup kotak.. 😉😉😉

KEK TEMA DIDI & FRIENDS


8″ round banana choc fudge cake with choc fresh cream + edible img

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.