Viewing ‘Cake – Edible Image’ Category

CELEBRATION CAKE

10″ Moist Choc Cake + Choc Filling + Buttercream + Custom Edible Image
Berat lebih 3kg ni… slurppp!! ❤❤❤
TQ customer ✌✌✌

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

RAINBOW CAKE WITH FROZEN THEME

Masih ada lagi peminat Frozen yaa… ❤❤❤

8″ rainbow cake + choc filling + buttercream + custom edible image. TQ customer! ❤❤❤

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

KEK TEMA DIDI & FRIENDS

Esok dah nak raya. Hari ni bertalu2 yg call yg whatsapp nak order kek n dessert.. tup2, ada yg call nak order kek kahwin 4 tingkat minta antar esok… Ya Ampun!!! Kalo lah buat kek ni mcm goreng telur.. alangkah bahagia nya!

Yang menjadi “model” utk posting ni
8″ round strawberry sponge cake + strawberry filling + buttercream + custom edible image

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

KEK TEMA ULTRAMAN

8″ round Vanilla sponge cake + blueberry filling + fresh cream
+ Custom Edible image

BLUEBERRY CHEESE CAKE TEMA PJMASK

BLUEBERRY CHEESE CAKE
Saiz 10″ berat dekat 3kg! Guna Philadelphia Cheese & Blueberry pie filling. Kalau ‘pie filling’ ni ada buah2 bukan mcm ‘fruit filling’ mcm jem.. baru lah syok nak gigit2.. ye dak?

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

KEK TEMA DIDI & FRIENDS

Minggu ni berderet2 tempahan kek tema Didi & Friends. Musim dah tiba ni.. jom nyanyi!

8″ round moist choc cake + choc filling + fresh cream + custom edible image (tempah dari http://www.edibleprint.com.my )

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

KEK PEMBUKA 2017


Kek kelahiran pertama di tahun 2017! 👍👍👍😘😘😘 customer yang ulang2 order! Masa pickup, diberinya hadiah untuk anakanda saya, ishami, yg bakal masuk asrama. Bukan main seronok dia… Semoga dimurahkan rezeki Puan Azrin ❤❤❤

8″ square Choc Butter Cake + Choc Filling + Fresh Cream + Custom Edible Image
(Berat anggaran 1.5kg)

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

KEK TEMA TOBOT

MENSYUKURI NIKMAT DARI-NYA
Bila dikurniakan lebihan rezeki, sebenarnya lebihan tu ada hak orang lain juga. Jika kita lihat orang tu bertuah, jangan kita ingat seluruh kehidupan dia indah2 belaka.. setiap manusia ada senang susah mereka.

**jangan minta hakak kek tobot ye.. minta kek dgn gambar tobot, InsyaAllah hakak bole buat :p

KEK TEMA PDMASK

KEK TEMA PDMASK
First time customer order kek ni, hati terdetik wahhh kartun baru. Comel lak tu..! Masa tgh nak.order edible image, anak jerit “pdmask owelette” eh!!! Dia lagi tau dari kita!!!!

8″ round moist choc cake + choc filling + fresh cream + custom Edible Image (berat kek 1.5kg++)

KEK TEMA PORORO

“Akak, tepi2 kek nak bulat2 je ye…”
“Baikkkkk”

8″ round moist choc cake + choc filling + fresh cream + custom edible image
Berat kek ni lebih 1.5kg taauuu..