Viewing ‘Cake – Edible Image’ Category

KEK TEMA BOBOIBOY

Apa2 jenis kek pun bole buat deco mcm ni. Pilih aje nak kek apa.. sponge, butter, red velvet, moist choc… apa2 pun bole. Menu kek ada kat tepi tu.. ✌✌✌ 

CAKE WITH EDIBLE IMAGE


#cymera

TEMPAHAN DI BULAN RAMADHAN

image

Hari ni dpt siapkan 2 tempahan customer

👉 Cik Syikin – 25pcs Mini Pavlova
👉 Puan Rosnah – 6″ Moist Choc Cake + Choc Filling + Fresh Cream + Tema Sofia The First

Terima kasih yaa.. ✌✌✌ ;););)

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

TEMPAHAN

image

Harini dapat buat 2 tempahan aje.. pastu bekejaran nguruskan kukis.. ramai tul yg mood nak makan kukis sekarang ni.. Alhamdullilah

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

ALHAMDULLILAH

image

Minggu ni tak dapat amik banyak order. 3-4 orang punya order je.. tapi kalo sorg dah order sampai 200pcs cupcakes.. sebiji kek bagak.. sebiji kek lukih2.. mmg 9-10 jam la hakak dok kat dapo… apa pun happy dpt buat semua ni! TQ semua!!! 😄😄😄

Tempahan dibuka semula bermula 17 Mei yaa.. hakak coti 6hb – 16hb Mei taauuu…

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KEK UNTUK SI CANTIK

image

Ini Amira Yasmin, anak kpd kakak saya. Yasmin suka mewarna dan melukis. Yasmin juga suka makan kek auntie dia buat… 😄😄😄 semalam teringat kat dia, tadi pagi terus buat sebiji utk dia dan antar. Tadi dia call
“Cantik sgt kek auntie ja buat. Yasmin suka sgt”
“Yelah! Cantik mcm yasmin! Be a good girl ok!”

😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

BIRTHDAY CAKE

image

Tempahan dari royal customer, Puan Ekin pada 4/3/2016 utk hari jadi anak bujangnya… TQ sis ;););)

9″ Square Choc Cake Melted Cheese with Choc Candy Deco + Edible Image

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

HAPPY FACE

image

Customer happy.. birthday girl happy.. saya? Laaaagiiiii happy! Ilang penat overtime malam tadi…
Haa laaii laiii.. sapa lagi nak ngorder? Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?

Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KEK BOBOIBOY

image

Sebiji lagi kek yg Puan Khadijah tempah utk anaknya pada 27/2/2016 ;););)

8″ round vanilla butter cake + blueberry filling + fresh cream + edible image

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

SOFIA THE FIRST BIRTHDAY CAKE

image

Puan Khadijah order 2 biji kek pada 27/2/2016… untuk birthday anak2.. ;););)

8″ round moist choc cake + choc filling + fresh cream + Edible image

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.