Viewing ‘Cake – Edible Image’ Category

CHALK BOARD CAKE

Kerana tertawan dengan kek ni, InsyaAllah minggu depan sebiji lagi kek begini untuk sambutan hari guru sekolah lain pula..

#throwback
CHALK BOARD CAKE untuk SM Sains Teluk Intan bersempena sambutan Hari Guru pada 16 MEI 2017
36inci X 24inci
Moist choc cake + choc filling + buttercream + custom edible image
Weight 35kg++

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)

BAKING TIME

Tugasan baking harini: 6 adunan moist choc cake utk 3 loyang saiz 12″ + 2 adunan red velvet cake utk 1 loyang 10″ + 2 biji kek pisang harum. Semoga mood mem’baking capai tahap 100% Amin…

Uols tau dak hakak ada Insta? kekcawan.com.my
Eh! FB Page pun ada gak: kekcawan.com.my
Mohon ziarah dan like la yerπŸ˜—

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

BIRTHDAY CAKE

Agak last minute juga order ni. Gigih hakak pi cari kotak memalam.. tapi customer ni pun sangat senang deal ❀❀❀

12″ double layer vanilla & strawberry sponge cake + choc filling + fresh cream + edible image & deko cust request nak ada pokok cactus. Jadi tak? πŸ˜…

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

SOFTBALL THEME CAKE

PERTEMUAN MEMBER LAMA
Serious lama.. more than 10 years rasanya. Terputus hubungan. Dan kerana fb upsr kami bertemu kembali! Eh! Rasanya bertemu kerana topik #SEMESTI kot. Tetap ayu, comel, suwit macam dodulu gak… next time kita jumpa dating2 ek Haryati MY.. shell out ke kan.. ❀❀❀

10″x7″ rectangle Heavenly Choc Cake + Edible image + topper

Berat kek ni 2kg++ yg memang hantu coklat memang sesuai sangat!

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)

KEK TEMA ULTRAMAN

Pasaipa budak2 laki minat sangat kat ultraman? Siap bole kenai jenis2 ultraman lagi tu… πŸ€”πŸ€”πŸ€”

8″ round Vanilla Sponge Cake + cream cheese filling & frosting + custom edible image

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)

KEK TEMA SOFIA THE FIRST

Sapa kata saya tak amik tempahan lagi? Adaaaaaaa… cuma tak upload je πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ meh! Meh! Whatsapp Ellie nak tempah…

Yang ni 8″ moist choc cake + choc filling + fresh cream + custom edible image

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)

CAKE, PAVLOVA & FRUIT TART

Alhamdullilah … walau masih ada sakit, kita slowly siapkan tempahan customer yg awal2 dah tempah.. Alhamdullilah customer ni dah bbrp kali order. Syukur, rezeki kita melalui beliau ❀❀❀

Strawberry sponge cake, Fruit Tart & Baby Pavlova u tuk jamuan hari jadi anaknya. Semoga menjadi anak yg cemerlang didunia dan akhirat ❀❀❀

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)

Comel betul dak pocoyo ni kan? Skang mmg style kartun2 mesti ada skali geng2 hewan yg lain. Didi & fren pun sama gitu..

8″ square moist choc cake + choc filling + buttercream + custom edible image

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)

KEK TEMA CHELSEA

MOIST RED VELVET CAKE

Tempahan last minute hari tu. Kebetulan slot masih kosong dan customer pun sangat mudah berurusan..ringkas, padat dan cepat.

20″ x 10″ Moist Red Velvet Cake with Cream Cheese & Custom Edible Image. Berat kek 7kg lebih juga ni…

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)