Viewing ‘Cake – Cartoon Drawing’ Category

KEK TEMA ELMO

Ramai lak minta nak tengok final result dak elmo ni… 😄😄😄 kek comel jer sesuai utk small family.

6″ vanilla sponge cake + blueberry filling + fresh cream + elmo cartoon drawing

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

KEK TEMA ELMO

Assignment pagi sabtu, melukis elmo dengan senyumannya yg sangat lebar.. Semoga hari kita arini indah dan dipermudahkan.. ❤❤❤

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

MELUKIS ATAS KEK


Hasil ‘kanvas’ peserta semalam. Hati saya berbunga2 melihat mereka melukis dan mewarna. Bukan main teruja semua sampai hilang2 suara ni dok ngajar 😄😄😄 InsyaAllah lepas ni mcm2 gambar kartun bole dilukis atas kek kan.. next class yg tak berapa banyak lagi seat kosong:

KELAS CARTOON DRAWING ON BUTTERCREAM CAKE
Tarikh: 27 NOVEMBER 2016 (Ahad)
Masa: 9.00am – 12.00pm
Yuran: RM150 (exstudent RM120)

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 NAMA/DRAWING/27 NOV

*** personal class bole request hari selasa atau rabu sahaja ya..

KELAS CARTOON DRAWING ON BUTTERCREAM CAKE ~ 23/10/2016

KELAS CARTOON DRAWING ON BUTTERCREAM CAKE ~ 23/10/2016
Hampir setahun tak buat kelas ni.. saya sendiri sangat teruja. Maka beri kebebasan pd peserta utk pilih gambar utk dilukis. Ada yg play safe, amik gambar yg mudah. Ada yg me cabar diri, amik gambar yg banual stroke. Alhamdullilah semua hasil marvelous! Gilap2 lagi kasi smooth yaaa ✌✌✌ 😄😄😄 next class:

KELAS CARTOON DRAWING ON BUTTERCREAM CAKE
Tarikh: 27 NOVEMBER 2016 (Ahad)
Masa: 9.00am – 12.00pm
Yuran: RM150 (exstudent RM120)

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 NAMA/DRAWING/27 NOV

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KEK TEMA ELMO


Bila dapat order kek lukis2 kaler2 ni excited dia lain mcm sikit 😄😄😄

8″ round strawberry sponge cake + strawberry filling + fresh cream + hand drawing

KEK TEMA BOBOIBOY


KEK TEMA BOBOIBOY
Sempena sambutan birthday anak saya, Arimi Ariz di tadika, Al-Baghdadi Playtime Centre. Dalamnya ialah super moist red velvet cake with cream cheese, kegemaran Ariz, terus 2 slice dia sebat hihihi… seronok tau dapat buat lukis2 kaler2 macam ni. Nak belajar tak? 😉😉😉

KEK TEMA BOBOIBOY


Melukis yuk… eh! Lukis siap dah… mewarna la pula… pensel warna mana? 😉😉😉

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KEK TEMA BUMBLE BEE

8″ square Moist Choc Cake + Choc Filling + Fresh Cream Frosting + Hand Drawing Transformer Bumblee Bee

KEK TEMA MINION


Melukis atas kek yang disalut dgn fresh cream. Suka bila dpt order lukis2 ni tau… lain macam perasaannya.. bunga2 bulan bintang semua ada… lalalalalalaaaaa…. 😄😄😄

ELMO CAKE DRAWING