Viewing ‘Dessert & Such – Cream Puff’ Category

CREAM PUFF

CYMERA_20171029_164715

CREAM PUFF
jiran depan umah order.. anaknya kepingin..
Ada 2 jenis pilihan filling; vanilla creamy custard dan deluxe custard. Nak add on filling lain pun bole, ada choc, strawberry dan durian… pilih jerr.. 🤗🤗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)
#CreamPuff #KrimPaf #KekBangi #KekKajang #PlsShare

CREAM PUFF

100pcs Cream Puff Vanilla Creamy Custard siap!!! Utk 3 org customer ni.. yg sorg tu cara order dia “saya nak order benda yg bulat2, montok2, gebu2 dalam ada krim2, lembut2 cair dimulut nikmat sangat” 😅😅😅 customer yg cakap.. bukan hakak cakap.. hakak mengiya kan jer.. 🤗🤗🤗

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)

KELAS CREAM PUFF & CHOC ECLAIRS

Kelas cream puff & choc eclair ~ 9/9/2017
Harini kelas convert jadi personal class. Dari 5 org yg daftar, hanya seorang yg turn up. Takpe lah takat ni rezeki saya 😀 terima kasih kak zainah.. semoga dimurahkan rezeki dan berjumpa lagi ❤❤❤

Next class? Taktau bila.. merajuk laahh 😅😅

CREAM PUFF

CREAM PUFF

100pcs Cream Puff with Vanilla Creamy Custard customers nak pickup petang ni. Sejak akhir ramadhan ramai juga yg whatsapp minta kelas cream puff gebu montok ni. InsyaAllah abis syawal saya buat kelas yaa.. ✌✌✌

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

CREAM PUFF & CHOC ECLAIR

KELAS CREAM PUFF & CHOC ECLAIR ~ 20/5/2017
Berdua aje arini. Alhamdullilah bukan main montok gebu hasilnya harini. Yg sorg tu kata mmg dah biasa buat cream puff tp kdg menjadi kdg leper tak dpt gebu cmni. Krim pula pakai telur aje. Yg ni vanilla creamy custard memanggg ohsem! Bulan pose ni nak berjual buat pack kecik2 katanya. InsyaAllah org terliur tgk tu… 😗😗😗

Jadual kelas, klik website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

CREAM PUFF

CREAM PUFF WITH VANILLA CREAMY CUSTARD
Lom berbedak lagi ni. Antara dessert yg sentiasa dpt sambutan dan repeat order. Alhamdullilah …. next weekend ada kelas pakej yaa ✌✌✌

KELAS CREAM PUFF + CHOC ECLAIR + HOKKAIDO CUPCAKES
Tarikh: 5 FEBRUARY 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 2.30pm
Yuran: RM200

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 NAMA/PUFFHOKKAIDO/5 FEB

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

CREAM PUFF

Pagi tadi wat 200pcs tempahan seorang doctor.. tak tahan tergoda! Buat lah lagi 1 adunan wat ngap2 petang2 ni… humangggg nyaman!!!!! ❤❤❤

Cream puff saya jual ada 2 pilihan filling; vanilla creamy custard (adunan telur dan krim) & vanilla deluxe custard (kastad segera dgn krim). Nak rasa nikmat berganda2, pilih lah vanilla creamy custard. Nak nikmat berganda, semestinya vanilla deluxe custard.

Eh! Paham ke paham ni? 😄😄😄

CREAM PUFF GEBU

CREAM PUFF WITH VANILLA CREAMY CUSTARD.. hok ni saya suka makan sejuk2. Kuar dari esbok, terus masuk mulut! Nyaman eh!

CREAM PUFF


CREAM PUFF WITH VANILLA CREAMY CUSTARD
Untuk buat ni, saya guna 5 biji telur gred A + 4 biji telur lagi untuk buat filling. Owh! Filling bukan semata2 telur, ada fresh milk + fresh cream 500g, tepung custard brand bird, gula castor, esen vanila premium brand chef amer dan mcm2 lain lagi bahan. Makanya, takde makna lah nak ngap sebiji dua. Tanpa sedar berbelas2 biji ngap!