Viewing ‘Dessert & Such – Cream Puff’ Category

CREAM PUFF

CREAM PUFF WITH VANILLA CREAMY CUSTARD
Lom berbedak lagi ni. Antara dessert yg sentiasa dpt sambutan dan repeat order. Alhamdullilah …. next weekend ada kelas pakej yaa ✌✌✌

KELAS CREAM PUFF + CHOC ECLAIR + HOKKAIDO CUPCAKES
Tarikh: 5 FEBRUARY 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 2.30pm
Yuran: RM200

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 NAMA/PUFFHOKKAIDO/5 FEB

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

CREAM PUFF

Pagi tadi wat 200pcs tempahan seorang doctor.. tak tahan tergoda! Buat lah lagi 1 adunan wat ngap2 petang2 ni… humangggg nyaman!!!!! ❤❤❤

Cream puff saya jual ada 2 pilihan filling; vanilla creamy custard (adunan telur dan krim) & vanilla deluxe custard (kastad segera dgn krim). Nak rasa nikmat berganda2, pilih lah vanilla creamy custard. Nak nikmat berganda, semestinya vanilla deluxe custard.

Eh! Paham ke paham ni? 😄😄😄

CREAM PUFF GEBU

CREAM PUFF WITH VANILLA CREAMY CUSTARD.. hok ni saya suka makan sejuk2. Kuar dari esbok, terus masuk mulut! Nyaman eh!

CREAM PUFF


CREAM PUFF WITH VANILLA CREAMY CUSTARD
Untuk buat ni, saya guna 5 biji telur gred A + 4 biji telur lagi untuk buat filling. Owh! Filling bukan semata2 telur, ada fresh milk + fresh cream 500g, tepung custard brand bird, gula castor, esen vanila premium brand chef amer dan mcm2 lain lagi bahan. Makanya, takde makna lah nak ngap sebiji dua. Tanpa sedar berbelas2 biji ngap!

CREAM PUFF

Kalo dak cream puff ni gemuk2,
Semua orang suka kan!! Muka ada senyum!
Kalo badan sendiri gemuk, muka ada monyok!
😄😄😄

Cream puff saya buat ada 2 pilihan filling;
Vanilla creamy custard – guna telur & krim
Vanilla deluxe custard – guna premium instant custard

Yang mana lebih sedap? Lain tekak, lain pilihannya. Jangan tanya mana yg sedap, sebab saya pasti jual yg sedap2 aje 😄😄😄

CREAM PUFF


CREAM PUFF WITH VANILLA CREAMY CUSTARD
Yang original dan yang dicelup coklat.

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

CREAM PUFF


Dah la bulat2 montok2 lak tu.. gebu2.. dengan filling vanilla bak eskrem takde hanyir telur… ngaum!!

KELAS CREAM PUFF + CHOC ECLAIR
**dengan 2 jenis filling
Tarikh: 23 OCTOBER 2016 (Ahad)
Masa: 9.00am – 12.30pm
Yuran: RM150

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 NAMA/PUFF/23 OCT

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

CREAM PUFF

Cream puff yang cantik kejadiannya ialah yg ada lohong didalamnya.. tau dak apa tu lohong? Dan krim yg tak lembik, tak hanyir, sedang elok manis lembut creamy nya.. yg bikin nak makan dan makan dan makan lagi dan lagi dan lagi… dan bayangkan pula ada inti durian plak! 😄😄😄 

KELAS CREAM PUFF + ECLAIR

Tarikh: 13 OGOS 2016 (Sabtu)

Masa: 9.00am – 12.30pm

Yuran: 150

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 NAMA/PUFF/13 OGOS

CREAM PUFF

image

Girang di hati.. kejadian cream puff hari ni gebu2 montok2 as usual..

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

CREAM PUFF

image

150pcs Cream Puff siap awal2 subuh.. ada mini pavlova & kek2 pula minta di make up..  Alhamdullilah …. ;););)

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.