Viewing ‘Dessert & Such – Cream Puff’ Category

CREAM PUFF

CREAM PUFF

100pcs Cream Puff with Vanilla Creamy Custard customers nak pickup petang ni. Sejak akhir ramadhan ramai juga yg whatsapp minta kelas cream puff gebu montok ni. InsyaAllah abis syawal saya buat kelas yaa.. ✌✌✌

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***SORRY, NO DELIVERY SERVICE***

CREAM PUFF & CHOC ECLAIR

KELAS CREAM PUFF & CHOC ECLAIR ~ 20/5/2017
Berdua aje arini. Alhamdullilah bukan main montok gebu hasilnya harini. Yg sorg tu kata mmg dah biasa buat cream puff tp kdg menjadi kdg leper tak dpt gebu cmni. Krim pula pakai telur aje. Yg ni vanilla creamy custard memanggg ohsem! Bulan pose ni nak berjual buat pack kecik2 katanya. InsyaAllah org terliur tgk tu… 😗😗😗

Jadual kelas, klik website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

CREAM PUFF

CREAM PUFF WITH VANILLA CREAMY CUSTARD
Lom berbedak lagi ni. Antara dessert yg sentiasa dpt sambutan dan repeat order. Alhamdullilah …. next weekend ada kelas pakej yaa ✌✌✌

KELAS CREAM PUFF + CHOC ECLAIR + HOKKAIDO CUPCAKES
Tarikh: 5 FEBRUARY 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 2.30pm
Yuran: RM200

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 NAMA/PUFFHOKKAIDO/5 FEB

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

CREAM PUFF

Pagi tadi wat 200pcs tempahan seorang doctor.. tak tahan tergoda! Buat lah lagi 1 adunan wat ngap2 petang2 ni… humangggg nyaman!!!!! ❤❤❤

Cream puff saya jual ada 2 pilihan filling; vanilla creamy custard (adunan telur dan krim) & vanilla deluxe custard (kastad segera dgn krim). Nak rasa nikmat berganda2, pilih lah vanilla creamy custard. Nak nikmat berganda, semestinya vanilla deluxe custard.

Eh! Paham ke paham ni? 😄😄😄

CREAM PUFF GEBU

CREAM PUFF WITH VANILLA CREAMY CUSTARD.. hok ni saya suka makan sejuk2. Kuar dari esbok, terus masuk mulut! Nyaman eh!

CREAM PUFF


CREAM PUFF WITH VANILLA CREAMY CUSTARD
Untuk buat ni, saya guna 5 biji telur gred A + 4 biji telur lagi untuk buat filling. Owh! Filling bukan semata2 telur, ada fresh milk + fresh cream 500g, tepung custard brand bird, gula castor, esen vanila premium brand chef amer dan mcm2 lain lagi bahan. Makanya, takde makna lah nak ngap sebiji dua. Tanpa sedar berbelas2 biji ngap!

CREAM PUFF

Kalo dak cream puff ni gemuk2,
Semua orang suka kan!! Muka ada senyum!
Kalo badan sendiri gemuk, muka ada monyok!
😄😄😄

Cream puff saya buat ada 2 pilihan filling;
Vanilla creamy custard – guna telur & krim
Vanilla deluxe custard – guna premium instant custard

Yang mana lebih sedap? Lain tekak, lain pilihannya. Jangan tanya mana yg sedap, sebab saya pasti jual yg sedap2 aje 😄😄😄

CREAM PUFF


CREAM PUFF WITH VANILLA CREAMY CUSTARD
Yang original dan yang dicelup coklat.

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

CREAM PUFF


Dah la bulat2 montok2 lak tu.. gebu2.. dengan filling vanilla bak eskrem takde hanyir telur… ngaum!!

KELAS CREAM PUFF + CHOC ECLAIR
**dengan 2 jenis filling
Tarikh: 23 OCTOBER 2016 (Ahad)
Masa: 9.00am – 12.30pm
Yuran: RM150

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 NAMA/PUFF/23 OCT

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.