Viewing ‘Miscellaneous’ Category

BAKING TIME

Tugasan baking harini: 6 adunan moist choc cake utk 3 loyang saiz 12″ + 2 adunan red velvet cake utk 1 loyang 10″ + 2 biji kek pisang harum. Semoga mood mem’baking capai tahap 100% Amin…

Uols tau dak hakak ada Insta? kekcawan.com.my
Eh! FB Page pun ada gak: kekcawan.com.my
Mohon ziarah dan like la yerπŸ˜—

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi) ***NO DELIVERY SERVICE***

NAK BELAJAR DEKO CUPCAKES?

Alhamdullilah .. live demo cupcakes deco selesai. Ni hasilnya.. sesuai utk beginner. Yg terlepas, bole klik link ni https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=650516591800838&id=132174953635007

Nak share pun bole.. nak tag kawan2 pun bole ✌✌✌ ❀❀❀

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

LIVE DEMO: CUPCAKES DECO

LIVE DEMO: CUPCAKES DECO
Malam ni, Khamis, 23/2 @ 8pm
Di FB Page: Kekcawan.com.my

Jemput LIKE page ni dan tunggukan kemunculan saya. Kita akan belajar deko begini. 2 jenis warna, 6 jenis tone, 1 nozel aje. Macam mana nak buat? Jangan lupa, set alarm kat handphone uols ya ✌✌✌ ❀❀❀
#share dan #tag kawan2 tau…. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

ALHAMDULLILAHΒ 

INSYAALLAH
Production house dari luar negara akan datang untuk buat shooting untuk documentary siaran TV mereka… kene fikirkan nak buat kelas apa masa tu.. yg rasa2 nak belajar & merasa masuk TV, tunggu saya umumkan tarikh dan kelas apa yaaa… ✌✌✌ ❀❀❀

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

CREAM CHEESE

Kita potong cream cheese kiub2 gini, nasuk dalam tupperware yg bersih dan kering. Simpan dalam chiller yg secukup sejuk dingin jangan sejuk beku… cream cheese tak tahan. Nanti rosak semuanya. Masa potong, pastikan papan pemotong, pisau, kawasan sekitar dan tangan kita bebas dari sebarang kotoran dan air. InsyaAllah tahan lama cream cheese ni utk penyimpanan… πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

STRAWBERRY CHOC DIPPED


Terasa nak gi Cameron Highlands lak….

Eh! Sikit ari lagi saya umumkan promo January yaaa…. jenguk2 skodeng2 laa.. ✌✌✌

MACAM-MACAM KEK ADA


Uols chillax relax dulu laaa ye…. ✌✌✌

MAKING RAINBOW CAKE

KEK DENGAN FILLING BUAH-BUAHAN


Dari 5am sampai laaa ni hakak bekerja lagi ni haa.. nak tercabut kepala lutut haaa… sapa lagi yg dah kerja lebih 12 jam arini? Sep sikit…

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

TEMPAHAN


Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?