Viewing ‘Cake – Hantaran / Wedding’ Category

KEK HANTARAN

Moist Red Velvet Cake with Cream Cheese
Custom made peony & air brushing kasi kilat. Untuk hantaran katanya…

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

CHOCOLATE CAKE

HEAVENLY CHOC CAKE
Terapi diri.. merawat jiwa… all I need is CHOCOLATE…

FRUITILICIOUS CAKE

FRUITILICIOUS CAKE..
Saiz 8″ berat anggaran 1.4kg
Dengan filling yang creamy & fresh fruits bersepah2 dalam tu. Lain mcm la sedapnya!

HEAVENLY CHOC CAKE

Hujan sepanjang malam, sejuk nau nau gigil sampai ke tulang!

HEAVENLY CHOC CAKE
Taktau nak habaq. Sedap lain macam dia ni. Lagi lama simpan dalam chiller, makin mengaum rasa teksturnya.

Yang ni deco suwit2 bunga2 taman sempena sambutan ulang tahun kelahiran 2 orang adik beradik kembar, surprise party katanya.

Pada yg pernah attend kelas saya, 11 Dec ni saya ada buat kelas demo kek ni. Saya ajarkan juga hard choc ganache coating ni.

Saya jemput pada yg pernah attend mana2 kelas saya, dari zaman dodulu sampai laa ni, meh Whatsapp 0194774566 utk info lanjut.

KELAS STEAM BUTTERCREAM

KELAS STEAM BUTTERCREAM CAKE
**BONUS: Teknik Air Brushing
Tarikh: 19 NOVEMBER 2016 (Sabtu)
Masa: 9.00am – 2.00pm
Yuran: RM300

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 NAMA/SBC/19 NOV

STEAM BUTTERCREAM CAKE ~ KEK HANTARAN


#throwback
KEK HANTARAN ~ STEAM BUTTERCREAM
Seriously saya sangat suka buat kek guna teknik steam buttercream ni. Rupa licin bak fondant, tapi lembut je sebenarnya dan sedap tak manis berdengung mcm fondant.

Deal dgn customer ni sangat mudah! Order dua biji kek semua sama beza tema warna aje. Simple dgn bunga sugarpaste ready made. Lepas tu tembak dgn air brush pula kasi kilat.. alahai! Suka! Suka! Suka! 😉😉😉

#syoksendiri
#mintamaap

KEK HANTARAN


Simple rossette dgn tema warna yg sentiasa sedondon memikat

KEK HANTARAN


Kek tunang.. kek kahwin… kek birthday.. semua pun bole guna pakai deko sebegini.. nampak shining2 blink2 tu? Hasil dari air brush ✌✌✌ 😉😉😉

THREE TIER WEDDING CAKES

STEAM BUTTERCREAM CAKE


Bila dapat tempahan steam buttercream cake, hakak memang happy… ada unsur debaran disitu… 2 biji terus customer order. Mesti utk belah laki dan belah pompuan ni ekk… 😉😉😉