STICKY: JADUAL KELAS BAKE & DECO TERKINI

borang daftar


** Untuk lihat apa yang akan dipelajari dalam setiap jenis kelas, sila [KLIK]

** Syarat untuk Personal Class:

  • Personal class hanya boleh dibuat pada hari selasa & rabu sahaja.
  • Minimum 2 jenis kelas atau sekurang-kurangnya jumlah fees RM400 dalam 1 hari
  • Diskaun sebanyak 10% diberikan untuk kelas personal yang berjumlah melebihi RM900
  • Kelas adalah secara fully hands on dan akan bawa pulang semua hasil yang dibuat. Untuk kek sebiji, akan bawa pulang size 8″

ASSORTED CHOC PRALINE

ASSORTED CHOC PRALINE
Kita belajar buat inti dari mousse; strawberry mousse, mocha mousse, mint mousse dan macam2 bole dibuat, cara marble effect, cara dptkan coklat yg berkilat dan banyak lagi ceritera coklat akan dipelajari.

KELAS ASAS PEMBUATAN CHOC
👉 Assorted Choc Praline
👉 Lollichoc
👉 Cookies & Cream Choc
👉 Choc Fudge
Tarikh: 21 JAN 2016 (Sabtu)
Masa: 9.00am – 1.30pm
Yuran: RM120

Cara daftar, Whatsapp ke 0194774566: NAMA/CHOC/21 JAN

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

ASSORTED CHOC

Lately, banyak permintaan untuk coklat ni sebagai goodies, hadiah, hantaran dan juga jamuan majlis. Berbaloi belajar ni. Birthday anak ke boleh buat sendiri kan..

KELAS ASAS PEMBUATAN CHOC
👉 Assorted Choc Praline
👉 Lollichoc
👉 Cookies & Cream Choc
👉 Choc Fudge
Tarikh: 21 JAN 2016 (Sabtu)
Masa: 9.00am – 1.30pm
Yuran: RM120

Cara daftar, Whatsapp ke 0194774566: NAMA/CHOC/21 JAN

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

CREAM PUFF, CHOC ECLAIR & HOKKAIDO CUPCAKES

Jangan lupa ya.. kita ada kelas Combo, antara dessert terlaris sepanjang abad..

KELAS CREAM PUFF + CHOC ECLAIR + HOKKAIDO CUPCAKES
Tarikh: 5 FEBRUARY 2017 (Ahad)
Masa: 9.00am – 2.30pm
Yuran: RM250

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 NAMA/PUFFHOKKAIDO/5 FEB

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

SLICE SQUARE CAKE

Nak jamu tetamu dgn kek lembut2 dgn sedikit krim taknak sarat2 berat2 sangat tapi mempesonakan anak mata dan anak tekak juga tidak mengempiskan poket 😄😄😄

12″ @ 50pcs Choc Sponge Cake Slice
Nak buat 100pcs pun bole!!!
Harga? Tak sampai RM50 pun! Tapi 50 orang juga lah bole dijamu!

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

KEK TEMA ELMO

Ramai lak minta nak tengok final result dak elmo ni… 😄😄😄 kek comel jer sesuai utk small family.

6″ vanilla sponge cake + blueberry filling + fresh cream + elmo cartoon drawing

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

KEK TEMA ELMO

Assignment pagi sabtu, melukis elmo dengan senyumannya yg sangat lebar.. Semoga hari kita arini indah dan dipermudahkan.. ❤❤❤

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

KEK ICE CREAM

Buat kek.. buat homemade ice cream… frosting.. deco… sebiji seorang… 😉😉😉 ✌✌✌

KELAS ICE CREAM CAKE
Tarikh: 4 FEB 2017 (sabtu)
Masa: 9.00am – 2.00pm
Yuran: RM260

HOMEMADE ICE CREAM CAKE
** homemade ice cream tanpa menggunakan mesin ice cream
** pelbagai resipi ice cream & kek akan dikongsikan, antaranya butterscotch, strawberry, oreo, choc chunk & cheezy
** belajar buat sos butterscotch yang sedap, wangi & tahan lama serta buat caramelized nuts yang crunchy
** peserta akan buat dan bawa pulang sebiji Almond Buttterscotch Ice Cream Cake

Cara daftar, Whatsapp ke 0194774566: NAMA/ICECREAM/4 FEB

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KEK TEMA DIDI & FRIENDS

Minggu ni berderet2 tempahan kek tema Didi & Friends. Musim dah tiba ni.. jom nyanyi!

8″ round moist choc cake + choc filling + fresh cream + custom edible image (tempah dari http://www.edibleprint.com.my )

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

HOKKAIDO CUPCAKES


This is private class.
Max 5 orang sahaja yaa.. request dari orang jauh yg kebetulan berada di KL.

KELAS HOKKAIDO CUPCAKES
** dengan 2 jenis resipi
Tarikh: 17 JAN 2017 (Selasa)
Masa: 2.30pm – 5.30pm
Yuran: RM100

Cara daftar WhatsApp ke 0194774566: NAMA/HOKKAIDO/18 JAN

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

HOKKAIDO CUPCAKES


Antara jualan tertinggi dan kerap! Customer ulang2 repeat order.. Ada customer dari Sabah minta kelas ni, ada yang nak join?

KELAS HOKKAIDO CUPCAKES
Tarikh: 17 JAN 2017 (Selasa)
Masa: 2.30pm – 5.30pm
Yuran: RM100

Cara daftar WhatsApp ke 0194774566: NAMA/HOKKAIDO/18 JAN

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.