JADUAL KELAS BAKE & DECO TERKINI

CYMERA_20200204_211407

Assalammualaikum & Hai semua 😍

Baik!!!!! Bulan February ni adalah bulan kelahiran orang2 yang amat Ellie sayangi, maka kita beri yuran comel2 jer…

HOKKAIDO CUPCAKES!
Sejenis kek comel yg jadi kegilaan. Setiap kali raya Ellie open order memang akan jual 1000-1500pcs. Sebenarnya lebih. Tapi kita pun nak p beraya.. terpaksa tolak order 😂

Jom blaja!
Sejenis kek bole frozen tau!😍

HANDS ON CLASS: HOKKAIDO CUPCAKES
Tarikh: 9 FEB 2020 (Ahad)
Masa: 12.30pm – 4.30pm
Yuran: RM50 (biasa RM100)

APA YANG AKAN DIPELAJARI:
👉 2 jenis hokkaido cupcakes yang gebu dan boleh di frozen
👉 1 jenis filling bak eskrem dan BONUS RESIPI 3 jenis filling lain
👉 Cara packing dan penyimpanan
👉 Cara kira kos & harga jualan
👉 Deposit hanya RM20
👉 Terhad 6 orang peserta sahaja
👉 Sesuai untuk beginner umur 15 tahun ke atas

KENAPA PERLU JOIN?
Antara dessert yang sesuai untuk semua jenis majlis keramaian juga bole dibuat sebagai buah tangan. Kelas yang lebih personal, tak ramai. Mudah belajar dan senang nak bertanya. Hanya perlu bawa pen untuk menulis. Segala bahan dan kelengkapan disediakan. Suasana yang nyaman dan selesa dgn kelas berhawa dingin. Support dan “after sale service” diberikan.

HANDS ON CLASS: HOMEMADE ICE CREAM CAKE
Tarikh: 29 FEB 2020 (sabtu)
Masa: 10.00am – 2.30pm
Yuran: RM250 (yuran alumni RM230)

HOMEMADE ICE CREAM CAKE
👉 homemade ice cream tanpa menggunakan mesin ice cream
👉 pelbagai resipi ice cream & kek akan dikongsikan, antaranya butterscotch, strawberry, oreo, choc chunk, durian dan lain2
👉 belajar buat sos butterscotch yang sedap, wangi & tahan lama serta buat caramelized nuts yang crunchy
👉 cara menyalut & mendeko kek
👉 cara packing
👉 cara buat ice cream cake in cup
👉 setiap peserta akan buat dan bawa pulang sebiji Almond Buttterscotch Ice Cream Cake
👉 Hanya 6 orang peserta sahaja

KENAPA PERLU JOIN?
Antara kek yang selalu jadi pilihan dan kegemaran. Banyak tips dan teknik yang dikongsikan yang bole diguna pakai untul buat kek lain. Kelas yang lebih personal, tak ramai. Mudah belajar dan senang nak bertanya. Hanya perlu bawa pen untuk menulis. Segala bahan dan kelengkapan disediakan. Suasana yang nyaman dan selesa dgn kelas berhawa dingin. Support dan “after sale service” diberikan.

Untuk mendaftar kelas, klik whatsapp www.wasap.my/60194774566

PERSONAL CLASS:

  • Minimum  yuran RM300 dalam 1 hari (6 jam max) bole mix n match modules
  • Diskaun sebanyak 10% diberikan untuk kelas personal yang berjumlah melebihi RM800
  • Kelas adalah secara fully hands on dan akan bawa pulang semua hasil yang dibuat.

Buffet Slice Cake

Setelah berbulan2 tak baking tak deko
Bila adik sepupu kesayangan ngidam kek air tangan kita… terbuka luas hati ni nak buatkan…
Alhamdullilah … dapat laah juga melepaskan kerinduan mendeko…
Masih tutup dari menerima sebarang tempahan
Sehingga benar2 sihat … InsyaAllah …
Doa kan yer… 🥰🥰🥰

KEK TEMA HELLO KITTY

Customee beri contoh. Kita cuba follow. Heavenly choc cake jadi pilihan customer. Nice! Utk chocolate cake lover!

MELTY CHEESE CHOC CAKE

BASQUE BURNT CHEESECAKE

KEK TEMA FORTNITE

Kek Mini Saiz 4″
MOIST CHOC CAKE DISALUT DENGAN BUTTERCREAM
Sesuai utk 2-4 orang
Harga bermula RM20
Tambahan RM4-8 untuk topper bole pilih gambar apa pun
Tambahan RM2-8 untuk lain2 seperti choc ganache dripping, fresh strawberry, choc candy dan lain2.

MINI PAVLOVA

MELTY CHEESE CHOC CAKE

Tak penah bosan! Ntah berapa banyak kali customer ni order dah. Selama PKP ni je dah 2 biji yang besar. Yg mini pek.. ermm.. lost count!

TOBLERONE CHEESE CAKE

Kat dalam pun ada Toblerone cincang. Sedapnya gigit2 sekali dgn cheese dan campuran Nutella 😋😋😋 memang mewah kek ni.

DOUBLE CHOC FUDGY BROWNIES

KEK MINI 4″

Simple jer customer request asal warna pink & blue
Tema Didi & Friends dan nak ada buah strawberry. Terus nampak mewah kan… 🥰🥰🥰