STICKY: JADUAL KELAS BAKE & DECO TERKINI

borang daftar


** Untuk lihat apa yang akan dipelajari dalam setiap jenis kelas, sila [KLIK]

** Syarat untuk Personal Class:

  • Personal class hanya boleh dibuat pada hari selasa & rabu sahaja.
  • Minimum 2 jenis kelas atau sekurang-kurangnya jumlah fees RM400 dalam 1 hari
  • Diskaun sebanyak 10% diberikan untuk kelas personal yang berjumlah melebihi RM900
  • Kelas adalah secara fully hands on dan akan bawa pulang semua hasil yang dibuat. Untuk kek sebiji, akan bawa pulang size 8″

SPECIAL PROMO!

Ingat tak promosi kek feb RM50 aje? Yg ni saya topup lagi diskaun!

❤ 6″ Butterscotch Caramel Nuts Cake
Harga promo: RM50
Extra discount RM5
Maka, Harga Promosi Hanya RM45

SYARAT: Hanya untuk pickup pada 24/2/2017 antara jam 10am – 2pm ATAU pada 25/2/2017 antara jam 7am – 12pm. HANYA 6 biji sahaja yg ditawarkan! Kasitau kawan2 yaa.. #share & #tag

👉 sesuai untuk 5-6 orang
👉 whatsapp 0194774566 utk tempahan
👉 self pickup sahaja

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

KEK HANTARAN

Moist Red Velvet Cake with Cream Cheese
Custom made peony & air brushing kasi kilat. Untuk hantaran katanya…

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

MELTY CHEESE CHOC CAKE ~ 18/2/2017

Alhamdullilah
Selesai kelas MELTY CHEESE CHOC CAKE ~ 18/2/2017. Harini banyak tips yg saya kongsikan.. termasuk juga cara kira costing, kira upah, harga jual. Saya galakkan mereka berniaga.. kata nak cari duit raya, ye dak… sekarang laa kene mula.. okkk promote! Promote! TQVM uols!

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

MELTY CHEESE CHOC CAKE

MELTY CHEESE CHOC CAKE
Untuk kawan2 sekelas anakanda,Ishami…. tak sabarnyaaaaaaaa!!! ❤❤❤

Untuk tempahan, WhatsApp: 019 4774 566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas.
5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. ***NO DELIVERY SERVICE***

KEK TERBARU 2017

KEK TERBARU 2017
Saya akan berikan tips utk guna resipi yang sama menghasilkan pelbagai jenis kek. Saya bisikkan juga tips utk buat small cake & budget cake ✌✌✌

VARIETY CAKES (PART 1) CLASS
👉 German Blackforest Cake
👉 Mango Mousse Cake
👉 Heavenly Choc Cake
Tarikh: 4 March 2017 (Sabtu)
Masa: 9am – 4pm
Yuran: RM250

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 : NAMA /CAKES1 / 4 MAC

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

VICTORIA SANDWICH CAKE ~ 15/2/2017

VICTORIA SANDWICH CAKE ~ 15/2/2017
with homemade strawberry compote yang harum semerbak masam manis dan Swiss Meringue Buttercream yang melt in the mouth! Saya ajarkan dengan menggunakan bahan2 premium tetapi saya juga ajarkan utk mendapatkan hasil yg marbeles dengan kos yg ekonomi. Saya bisikkan sekali tips2 lain juga. Seusai kelas, lepas sorang2 peserta whatsapp, “kek tersedap! confirm buat lagi.. layan anak tekak sendiri dulu”.

Next class, pada 1 Mac 2017. Juga pada hari tersebut shooting documentary bersama production house dari luar negara. Sebagai BONUS, saya akan demo 2 biji cake deco ❤❤❤

Kelas Demo: Victoria Sandwich Cake with Homemade Strawberry Compote & Swiss Meringue Buttercream
Tarikh: 1 MAC 2017 (Rabu)
Masa: 2pm – 5.30pm
Yuran: RM50

Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566 : NAMA /VSC/ 1 MAC

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

MERINGUE KISSES

KELAS MERINGUE KISSES by Puan Suhaila Mohd Yusoff kelas yang santai, hanya 3 bahan, tapi teknik yang betul dan tips2 yg padat berikan hasil yg lumayan dan terbaik!!!!! Tqvm semua.. semoga sukses!!!!!

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

VARIETY CAKES

ALHAMDULLILAH 

INSYAALLAH
Production house dari luar negara akan datang untuk buat shooting untuk documentary siaran TV mereka… kene fikirkan nak buat kelas apa masa tu.. yg rasa2 nak belajar & merasa masuk TV, tunggu saya umumkan tarikh dan kelas apa yaaa… ✌✌✌ ❤❤❤

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

MERINGUE KISSES

KELAS MERINGUE KISSES ~ 12/2/2017
Terima kasih cikgu yang mengajar, Puan Suhaila Mohd Yusoff. Kelas santai, banyak perkongsian, tengok resipi 3 bahan aje. Tapi rupanya teknik, tips do & don’t berderet2 penuh kertas recipe tu kami catit, handphone sampai abis memory dok rakam, amik gambar bagai.. supaya ingat segala teknik dan tips. Benda comel2 kiyut2 ni rupanya renyah buat!!!!! Tapi.. bila kejadiannya sangat gebu, cumil gitu.. alahaiiiii melting hati kewanitaan kami2 ni nengok.. maka sesi fotografi jadi dekat sejam!!!! Apa pun, ilmu yg sangattttt berbaloi. Dah paham nak handle egg white yg penting nya!

BIG THANK YOU TO ALL OF U!!!!!!!

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.