STICKY: JADUAL KELAS BAKE & DECO TERKINI

borang daftar


** Untuk lihat apa yang akan dipelajari dalam setiap jenis kelas, sila [KLIK]

** Syarat untuk Personal Class:

  • Personal class hanya boleh dibuat pada hari selasa & rabu sahaja.
  • Minimum 2 jenis kelas atau sekurang-kurangnya jumlah fees RM400 dalam 1 hari
  • Diskaun sebanyak 10% diberikan untuk kelas personal yang berjumlah melebihi RM900
  • Kelas adalah secara fully hands on dan akan bawa pulang semua hasil yang dibuat. Untuk kek sebiji, akan bawa pulang size 8″

Comel betul dak pocoyo ni kan? Skang mmg style kartun2 mesti ada skali geng2 hewan yg lain. Didi & fren pun sama gitu..

8″ square moist choc cake + choc filling + buttercream + custom edible image

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)

STRAWBERRY CHEESE TART

Yang kurik itu kundi, yang merah itu saga… tapi yang merah ni strawberry cheese tart peknen 3 bulan moncitnya 😄😄😄
Alhamdullilah 150pcs cheese tart awal pagi lom nak berapa cerah customer mai pickup. Sikit punya lawa harum customer tu.. mesti ada kenduri ni.. ❤❤❤ TQ customer ✌✌✌

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)

CELEBRATION CAKE

Satu kek u tuk ramai2.. bagus ni ❤❤❤
8″ round moist choc vake + blueberry filling + fresh cream + choc dripping + choc candy deco

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)

PERSONAL CLASS

PERSONAL CLASS 19 April 2017 peserta dari Temerloh Pahang. Gigih taktau nak kata adik manis ni. Minat baking sejak kecik walaupun sekarang sedang belajar di nursing college. Kalau dah minat kan, menjadi ajer.. Tahniah Massyuliana!

Belajar Melty Cheese Choc Cake, Hokkaido Cupcakes ada 2 jenis resipi berbeza dan Kek Pisang Harum ❤❤❤ bawak balik semua sekali! Katanya banyakkk, nak jual kat kawan2 sambil dptkan feedback. Bagus! Ada otak bisnes! ❤❤❤

Nak request utk personal class bole whatsapp saya ya ✌✌✌ 😉😉😉

Untuk pertanyaan dan pendaftaran kelas online pula, whatsapp Cik Syairah www.wasap.my/+60132634457

❤❤❤ ❤❤❤ ❤❤❤
Online & Offline Baking & Deco Class
By Ellie Hj Darus
Fb Page: kekcawan.com.my
Insta: kekcawan.com.my

KEK TEMA CHELSEA

CHELSEA THEME CUPCAKES

Lama sungguh tak buat cupcakes tema bola gini… seronok haa… 50pcs S size Cupcakes

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)

PERSONAL CLASS

Menanti ketibaan peserta personal class dari Termerloh Pahang.. harini belajar Melty Cheese Choc Cake, Hokkaido Cupcakes ada 2 jenis resipi berbeza dan Kek Pisang Harum ❤❤❤

Nak request utk personal class bole whatsapp saya ya ✌✌✌ 😉😉😉

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)

RAINBOW CAKE

BLUEBERRY CHEESE TART

BLUEBERRY CHEESE TART.. Montoks takat peknen 4 bulan jer 😄😄😄 ❤❤❤

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)

MOIST RED VELVET CAKE

Tempahan last minute hari tu. Kebetulan slot masih kosong dan customer pun sangat mudah berurusan..ringkas, padat dan cepat.

20″ x 10″ Moist Red Velvet Cake with Cream Cheese & Custom Edible Image. Berat kek 7kg lebih juga ni…

WhatsApp: www.wasap.my/60194774566
Website: www.kekcawan.com.my
Self Pickup: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi)