STICKY: JADUAL KELAS BAKE & DECO TERKINI

borang daftar


** Untuk lihat apa yang akan dipelajari dalam setiap jenis kelas, sila [KLIK]

** Syarat untuk Personal Class:

  • Personal class hanya boleh dibuat pada hari selasa & rabu sahaja.
  • Minimum 2 jenis kelas atau sekurang-kurangnya jumlah fees RM400 dalam 1 hari
  • Diskaun sebanyak 10% diberikan untuk kelas personal yang berjumlah melebihi RM900
  • Kelas adalah secara fully hands on dan akan bawa pulang semua hasil yang dibuat. Untuk kek sebiji, akan bawa pulang size 8″

HAPPY CUSTOMER


Alhamdullilah … happy customer! Saya lagiiii happy… 😉😉😉 terima kasih tak terhingga!
Customer amik promo kek sept – oct ni

PROMOSI KEK SEHINGGA 31 OKTOBER 2016 HANYA RM70
8″ round vanilla sponge cake + fresh cream filling & frosting + edible image + simple deco
(berat 1.2g+-)

DAPAT HARGA PROMO UTK BERIKUT DENGAN PEMBELIAN KEK:
👉 50pcs Blueberry Cheese Tart – RM45
👉 50pcs Nutty Fruity Choc Tart – RM35
👉 50pcs Baby Hokkaido – RM55

*** utk edible image, apa juga gambar pun bole, muka sendiri pun bole
*** tempahan atleast 5 hari awal melalui whatsapp 0194774566
*** selfpickup atau delivery guna runner (byrn delivery byr direct pd runner)

SHARE KAT JIRAN2 KAWAN2 SEGALA YAA… 😉😉😉 ✌✌✌

KELAS RED VELVET CAKE & RAINBOW CAKE


Kelas Super Moist Red Velvet Cake & Rainbow Cake with Cream Cheese ~ 25/9/2016
Mcm2 tips dan teknik mereka belajar. Takyah gentar kalau tak mahir lagi melicinkan kek… ni antara kek yg biasa customer order.. top in da list gitu! Terima kasih uols! saya bangga ada yg msg saya mereka dah buat homework dan ada yg dah dpt order pun.. Alhamdullilah … jumpa lagi na… ✌✌✌ 😉😉😉

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KELAS VARIETY TARTLET


Kelas variety tartlet ~ 24/9/2016
Terima kasih semua yang datang! Semua bersemangat, rajin lak tu bekerjasama, terang hati dan minda.. Alhamdullilah …. semoga dapat buat banyak2 gunakan ilmu sebaiknya dan berjumpa kita lagi yaaa… 😉😉😉

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

HAZELNUT CHOC MARBLE CAKE


Suka deco kek dgn buah2 ni tau…
9″ Hazelnut Choc Marble Cake with Fresh Strawberry + Choc Candy + Edible Image

KEK TEMA ULTRAMAN


Naimi semakin mengenali Ultraman dari Barbie…. 😄😄😄 nak buat camna, mama nya banyak buat kek ultraman, abang ariz dia lak suka tgk ultraman…

KELAS BROWNIES


5 jenis brownies! Mcm2 teknik & tips! Nak berniaga? Kita kasi tips sekali.. ✌✌✌

KELAS VARIETY BROWNIES
Tarikh: 15 OKTOBER 2016 (Sabtu)
Masa: 9.00am – 1.00pm
Yuran: RM300

VARIETY BROWNIES
** banyak tips akan dipelajari. Cara penyimpanan, cara pelbagaikan, buat pizza brownies, cara potong dan mcm2 tips lagi.

Belajar secara group hands on:
👉 Walnut Fudgy Brownies
👉 Choc Cheese Brownies
👉 Nestum Meringue Brownies
👉 Almond Salted Caramel Brownies
👉 Red Velvet Choc Cheese Brownies

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

AKTIVITI


Terima kasih semua yg hadir kelas pagi dan Petang! Walaupun dugaan ketiadaan air “memenatkan”… Alhamdullilah abis kelas, air melimpah2 mari… 😉😉😉

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KEK PELANGI @ RAINBOW CAKE

FAST SALE – 23/9/2016


Harini nanti ada fast sale TRIPLE PANDAN COCONUT WITH CUSTARD BUTTERCREAM… yang memang dah join whatsapp fast sale, nantikan iklan saya yaa.. yang berminat nak tau fast sale saya melalui whatsapp, type “nak join fast sale” dan whatsapp 0194774566. Bila2 saya ada buat fast sale, akan dimaklumkan. Saya tak buat group tau.. jangan risau.. 😉😉😉

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KEK AISKRIM


ICE CREAM CAKE..
Bole pilih nak kek apa, ice cream apa dan deco mcm mana.. contohnya mcm yg ni customer order

8″ Ice cream cake
Cake: vanilla
Ice cream: Choc with Choc Chunk

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.