STICKY: JADUAL KELAS BAKE & DECO FEB & MAC 2016

borang daftar


** Untuk lihat apa yang akan dipelajari dalam setiap jenis kelas, sila [KLIK]

** Syarat untuk Personal Class:

  • Personal class hanya boleh dibuat pada hari selasa & rabu sahaja.
  • Minimum 2 jenis kelas atau sekurang-kurangnya jumlah fees RM400 dalam 1 hari
  • Diskaun sebanyak 10% diberikan untuk kelas personal yang berjumlah melebihi RM900
  • Kelas adalah secara fully hands on dan akan bawa pulang semua hasil yang dibuat. Untuk kek sebiji, akan bawa pulang size 8″

OMBRE BIRTHDAY CAKE

image

#throwback
Tempahan dari Puan Mastura pada 19/3/2016 utk harijadi puteri nya…

8″ Round Vanilla Sponge Cake + Choc Filling + Buttercream Frosting Ombre Ruffles

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

MELTY CHEESE CHOC CAKE

image

#throwback
Tempahan dari Puan Shikin pd 18/3/2016. Tak tau dah brp puluh kali punya order ni.. ehehheh.. TQ banyak kasi support Ellie ;) ;);)

9″ Melty Cheese Choc Cake with Fresh Fruits + Choc Candy

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. 

KEK HANTARAN

image

#throwback
Tempahan dari Puan Sarah pada 18/3/2016

8″ Vanilla Sponge Cake + Choc Filling + Buttercream Frosting Ombre Ruffles Deco + Transparent box untuk hantaran

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KEK UNTUK SI CANTIK

image

Ini Amira Yasmin, anak kpd kakak saya. Yasmin suka mewarna dan melukis. Yasmin juga suka makan kek auntie dia buat… 😄😄😄 semalam teringat kat dia, tadi pagi terus buat sebiji utk dia dan antar. Tadi dia call
“Cantik sgt kek auntie ja buat. Yasmin suka sgt”
“Yelah! Cantik mcm yasmin! Be a good girl ok!”

😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

BERCUTI

image

Mohon maaf, saya bercuti bermula dari 6-16 Mei 2016. Saya tidak menerima sebarang tempahan sepanjang tempoh ini. Harap maklum… terima kasih. ✌✌✌

VARIETY BROWNIES

image

Jgn kata masa raya aje, masa bulan pose, masa bila2 pun permintaan brownies tak pernah sepi.. bole tahan sehingga seminggu.. boleh frozen lak tu. Belajar 5 jenis tapi bawa pulang lebih 5 resipi brownies!! Kelas terakhir sebelum cuti panjang menyambut Ramadhan & raya

KELAS VARIETIES BROWNIES
Tarikh: 15 MEI 2016 (Ahad)
Masa:  10.00am – 2.00pm
Yuran: RM300

** banyak tips akan dipelajari. Cara penyimpanan, cara pelbagaikan, buat pizza brownies, cara potong dan mcm2 tips lagi.

Belajar secara group hands on:
👉  Walnut Fudgy Brownies
👉  Choc Cheese Brownies
👉  Nestum Meringue Brownies
👉  Almond Salted Caramel Brownies
👉  Red Velvet Choc Cheese Brownies

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. 

VARIETY TARTLET

image

Kelas terakhir sebelum cuti Ramadhan….

KELAS VARIETY TARTLETS
Tarikh: 14 MEI 2016 (Sabtu)
Masa:  10.00am – 2.00pm
Yuran: RM200

1. Tart shell
2. Cheese tart
3. Fruit tart
4. Nutty fruity choc tart
5. Banoffee Tart

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

CHOCOLATE!

image

Hammmbbboooiii….!!! Mewahnyaaaa dgn cekelet… Hazelnut Choc Marble Cake.. sat lagi makeup dgn fresh strawberry & blueberry…

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

W.I.P WED CAKES

image

Tiga biji baru siap berbaju lom makeup.. 7 biji lagi masih togel mohon dibajukan dan dibedakkan… tabahhh gigihhhh.. ramai org nak tawen sok lusa ni… semoga majlis uols semua berhalan lancar dan meriah… Aaminn….

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

RED VELVET CAKE

image

Assalammualaikum, selamat pagi Jumaat yg indah…… ada yg dah punch card? Semoga pekerjaan kita hari ini dipermudahkan, diberi keceriaan dan keberkatan… Aamin….. ;) ;);)

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.