STICKY: JADUAL KELAS BAKE & DECO MEI & JUN 2016

borang daftar


** Untuk lihat apa yang akan dipelajari dalam setiap jenis kelas, sila [KLIK]

** Syarat untuk Personal Class:

  • Personal class hanya boleh dibuat pada hari selasa & rabu sahaja.
  • Minimum 2 jenis kelas atau sekurang-kurangnya jumlah fees RM400 dalam 1 hari
  • Diskaun sebanyak 10% diberikan untuk kelas personal yang berjumlah melebihi RM900
  • Kelas adalah secara fully hands on dan akan bawa pulang semua hasil yang dibuat. Untuk kek sebiji, akan bawa pulang size 8″

MELTY CHEESE CHOC CAKE

ASSORTED SANDWICH


Mula2 dia g belajar sebab suka makan sandwich… rupanya bukan sandwich biasa2 je dipelajari, siap teknik dan tips utk potong, packing dan jual! Laa ni.. hari2 g opis bwk sandwich utk jual. Hari2 abis katanya..

KELAS ASSORTED SANDWICH
(Tenaga Pengajar: Puan Norita Bakri)
Tarikh: 3 SEPT (Sabtu)
Masa: 9.00am – 11.00am
Yuran: RM120

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KEK TEMA SOFIA THE FIRST

DURIAN CREPE

W
KELAS DURIAN CREPE
(Tenaga Pengajar: Puan Norita Bakri)
Tarikh: 3 SEPT (Sabtu)
Masa: 12pm – 2pm
Yuran: RM120

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

STRAWBERRY


Untuk semua kek & dessert berasaskan strawberry flavour, saya hanya guna brand ni ajer.. memang sedikit mahal. Tapiiiiiii rasa dia.. mak aiii!!!! Ngancam, sedap, bau harum semerbak, warna suwitttt gitu….

PAVLOVA


Eh! Lamanya tak buat pavlova sebiji besar gini.. takde yg nk order ke? 😄😄😄

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

PAVLOVA DISK


Saya akan susun pavlova disk yg siap letak dlm papercup terus dlm kotak. Lepas tu pipe superlicious cream then terus susun buah2an.. cara ni nak elak tersandung, tercalit, ter.. ter.. ter apa2… last sekali ayak sikit dgn snow powder…

KELAS MINI PAVLOVA + CONGO BARS
Tarikh: 27 OGOS (Sabtu)
Masa: 9.00am – 12.30am
Yuran: RM160

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

CAKE FOR BIRTHDAY GIRL


😉😉😉

***takde idea nak type apa.. tgh usaha nak up gambar dr April.. huhuhuh

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KEK TEMA DORA


#cymera

ANNA – FROZEN THEME CAKE


Eh! Apa ke nama budak gegirl ni? 😄😄😄