STICKY: JADUAL KELAS BAKE & DECO MEI & JUN 2016

borang daftar


** Untuk lihat apa yang akan dipelajari dalam setiap jenis kelas, sila [KLIK]

** Syarat untuk Personal Class:

  • Personal class hanya boleh dibuat pada hari selasa & rabu sahaja.
  • Minimum 2 jenis kelas atau sekurang-kurangnya jumlah fees RM400 dalam 1 hari
  • Diskaun sebanyak 10% diberikan untuk kelas personal yang berjumlah melebihi RM900
  • Kelas adalah secara fully hands on dan akan bawa pulang semua hasil yang dibuat. Untuk kek sebiji, akan bawa pulang size 8″

RAMADHAN PACK CAKES

image

Alhamdullilah.. selesai… ASSORTED SPONGE CAKES ~ Vanilla, pandan, strawberry & orange. I’m happy! 😄😄😄

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

DOUBLE CHOC CHIP

image

DOUBLE CHOC CHIP.. penuh dgn almond nibs yg dipanggang, selambak choc chip lembut, tepung rose yang disangai, serbuk koko Premium Le Bourne & Silky Vanilla Chef Amer yang ngaum bau nya.. ini lah cookies pertama saya buat jual dari tahun 1998 dan resepi di upgrade!

Whatsapp 0194774566 ✌✌✌

BISKUT RAYA

image

Terima kasih banyak2.. whatsapp sampai jem! Order masuk bertalu.. InsyaAllah kami ada sikiit aje lagi bbrp jenis biskut raya. Ada yg nak melamar? WhatsApp 0194774566 saya akan forward pada ejen yg berdekatan anda.. InsyaAllah

Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

KELAS TARTLET

image

BANOFFEE TART… takde kene mengena ngan coffee ya… Banana Toffe Tart.. ada rasa choc + toffee lemak masin + banana + creamy. Mudah dibuat.. laku deras! Utk raya cream tu buat soft rainbow, cantikk lip lap!

KELAS VARIETY TARTLETS
Tarikh: 26 JUN 2016 (Ahad)
Masa:  9.00am – 1.00pm
Yuran: RM160 (biasa RM200)

1. Tart shell
2. Cheese tart
3. Fruit tart
4. Nutty fruity choc tart
5. Banoffee Tart

Cara Daftar SMS/WhatsApp ke 0194774566:

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. 

BISKUT RAYA

image

Masih jauh lagi perjalanan dalam penghasilan biskut raya. Masih ada sikit aje lagi masih belum berpunya. UNTUK TEMPAHAN HUBUNGI EJEN OLE-OLE RAYA 2016 BERDEKATAN ANDA

1. Ellie Hj Darus 0194774566
BB Bangi/Kajang/Bandar Kinrara

2.  Syairah Sulaiman 0129139843
Cyberjaya/Putrajaya/Bangi/Semenyih

3. Azdlydia  0136795007
Putrajya/ Subang Jaya/ BdrSunway/ Puchong

4. Azlin Ramli 0122417082
Intan bukit kiara/ Shah alam/ Melaka Tengah

5. Zuraidah Atan 0126748364
Nilai / Salak Tinggi / Kajang

6. Noor Hayu Baharudin 017-2339831
Putrajaya

7. Mushi 012-9103911
Puchong / Shah Alam

8. Mimie Hamdan 013-6876877
Seluruh negeri Melaka

9.Nurul Iza 0166358279
Hospital Serdang/MAEPS/MARDI/PUtrajaya/Melaka

10. Azlina 0133931741
U4/U5/U6 Shah Alam / Kota Damansara / Plaza IBM

11. Yuy 0194551584
Cyberjaya/ Putrajaya/ Bangi/ Bandar Seri Putra

12. Feela Othman 0192515067
Rawang / Sg Buloh / Selayang / Manjung

13.Noraini 0199371919
Kuantan/ Pekan/ Kemaman

14. Fifah Azmi  012-3390748
Taman Puncak Jalil/ Bandar Kinrara/  Equine / Bukit Jalil / Puchong/ Seri Kembangan

15. Noor Zahilah 019-3969373
Bandar Baru Bangi/Kajang/UPM/Putrajaya/ Teluk Panglima Garang/Port Dickson

16. Farhana 0122505819
Greenwood/ Wangsa Maju/ Selayang / Sri Gombak

17. Nur Suriyani 0132970995
Hospital Kuala Lumpur/ Sentul/ Kg.Baru/Gombak/ Setapak/ Danau Kota/ JAWI

18. Aainaa Nadirah 012-3453316
Amanputra/ Putra Perdana Puchong/ Cyberjaya/ Temerloh/ Mentakab

19.Lydia Rahayu 0122877542
Shah Alam

20. Ena Mohamad 0145178756
Putrajaya/Setia Alam Shah Alam/Kuantan

21. Rehah 0196507159
Ampang

22. Yanie 01110728183
Besut/Setiu/Pasir Puteh/Kota Bahru

23. Hasla Rahman 0123739936
Bdr Baru Bangi

24. Wany 0192731837
Bangi/Klang/Kuantan/Seremban

25. Syaza 0104175153
Ara damansara/putrajaya/salak tinggi/nilai/melaka

26. Norita 0123551730
Bangi/Kajang/putrajaya/Seremban/cyberjaya/damansara/kuala lumpur

27. Safiza 0172101920
Serdang / seri kembangan / puchong / uniten / putrajaya / cyberjaya / dengkil / selayang / cheras / PJ
#oleoleraya2016  #biskutraya2016
#kukisraya2016 #biskut
#raya2016 #kukis

BISKUT RAYA

image

OLE-OLE RAYA 2016
InsyaAllah hanya yg terbaik aje.. sebab nak niaga tiap2 tahun. Nak regular customer dan tambah customer… Stok tak banyak dah ni. Kepoh2 lah skali kt orang kampung yaaa :) ✌ terima kasih…
👉 Nutty Fruity Choc Tart (48pcs) rm33
👉 Crunchy Kuaci (30pcs) rm25
👉 Almond White Rocher (30pcs) rm28

Eh! Lupa nak kaba..  dengan pembelian min RM70, FREE DELIVERY sekitar Bdr Baru Bangi, Cyberjaya & Putrajaya

RAMADHAN’S CAKE

image

Family Pack Melty Cheese Choc Cake.. Alhamdullilah 7 pack sold out today. InsyaAllah esok buat lagi….

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

MELTY CHEESE CHOC CAKE

image

Buat sendiri kek sedap meriah juadah raya yuk… kot member2 jiran2 nak order bole tambah berat poket skit… kek ni mudah + cepat dibuat. Bole frozen juga.. kepoh2 lah kt kengkawan ye ajak skali join…

KELAS MELTY CHEESE CHOC CAKE
Tarikh: 25 JUNE 2016 (SABTU)
Masa:  9.00AM – 11.00AM
Yuran: RM80 (biasa RM100)

Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi. 

BROWNIES FOR RAMADHAN

image

BROWNIES…
Customer minta deco skit…
👉 9″ @ 36pcs Almond Choc Brownies
👉 9″ @ 36pcs Choc Cheese Brownies

Hanya sempena Ramadhan aje saya buat saiz 9″ dengan harga istimewa Ramadhan . Biasa saiz 12″ @ 50pcs jer…

PROMO BROWNIES RAMADHAN
(Size 9″  | 36pcs cuts |Weight about 800g+-)

Fudgy Brownies ~  RM30
Almond Fudgy Brownies ~ RM35
Walnut Fudgy Brownies ~ RM35
Cheese Brownies ~  RM45
Pilihan flavour:  Chocolate | Strawberry | Blueberry |

Kepoh-kepoh kat kawan2 yaa..

Nak tempah kek? Dessert? Brownies? Nak belajar baking & deco?
Website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi.

#brownies
#ramadhan
#promo

KELAS BAKING DI BULAN RAMADHAN

image

Assalammualaikum, selamat menjalani ibadah puasa :D :D semoga dipermudahkan dan diberi kesejahteraan.

Memandangkan ada juga yg minta kelas utk bantu poket sempena perayaan :) maka ni jadual terkini dengan yuran sempena Ramadhan. Mohon kepoh2 lah kat kawan2 yaa.. share2 ke tag2 ke ;) ;);)  semoga dpt beri manfaat pd mereka, InsyaAllah

KELAS CREAM PUFF +  ECLAIR
Tarikh: 22. JUN 2016 (Rabu)
(Cuti Nuzul Al-Quran)
Masa: 9.00am – 1.00pm
Yuran: RM100 (biasa RM150)
Cara daftar: WhatsApp ke 0194774566: NAMA/PUFF/22 JUN

KELAS MELTY CHEESE CHOC CAKE
Tarikh: 25 JUNE 2016 (SABTU)
Masa:  9.00AM – 11.00AM
Yuran: RM80 (biasa RM100)
Cara Daftar WhatsApp ke 0194774566:

KELAS VARIETY TARTLETS
Tarikh: 26 JUN 2016 (Ahad)
Masa:  9.00am – 1.00pm
Yuran: RM160 (biasa RM200)

1. Tart shell
2. Cheese tart
3. Fruit tart
4. Nutty fruity choc tart
5. Banoffee Tart

Cara Daftar SMS/WhatsApp ke 0194774566:

Terima kasih :D :D:D:D

Untuk lihat jadual penuh kelas baking & deko, sila ke website: www.kekcawan.com.my
WhatsApp: 019 4774 566
Lokasi: Sg Tangkas, Kajang. 5 minit dari stesen komuter UKM Bdr Baru Bangi